banner564

İp gibi dizildiler

Gazimağusa’da meydana gelen ve herkesi şaşırtan ilginç trafik kazasında 6 araç hasar gördü, nöbetçi kulübesi yıkıldı

İp gibi dizildiler
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Baykal bölgesinde, eski Lemar Süpermarket’in arkasında dün meydana gelen ilginç bir trafik kazası herkesi şaşırttı. İp gibi dizilmiş hasarlı araçları görenler kazanın nasıl meydana geldiğini sormadan geçemedi.
Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza, anayol üzerinde süratli ve dikkatsiz şekilde seyreden İlhan Kıncak isimli sürücünün yönetimindeki GJ 286 plakalı araç ile aniden ana yola çıkan Umut Zeki isimli sürücünün yönetimindeki HR 928 plakalı araca çarpması sonucu başladı.
Çarpışma sonucu savrulan iki araç, Lemar Süpermarkete ait park yerinde bulunan 4 araca ve nöbetçi kulübesine çarptı. Kaza sonucunda Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 kişinin hayati tehlikesi bulunmadığı ve olayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.
Polis ekipleri, olay yerini kordon altına alarak uzunca bir süre inceleme yaptı.


Dehşet verici kaza
Polisten alınan bilgiye göre ise kaza, dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Yönetimindeki HR 928 plakalı salon araç ile Cemal Togan Sokaktan Bayraktar Yolu Sokağa dikkatsiz bir şekilde çıkan Umut Zeki isimli sürücü, Bayraktar Yolu Sokak üzerinde seyretmekte olan İlhan Kıncak yönetimindeki GJ 286 plakalı aracın önünü tıkadı. İki aracın çarpışması sonucunda savrulan GJ 286 plakalı araç yolun sol tarafında bulunan Lemar Süpermarket’e ait park alanı içerisinde bulunan LC 242 ile NK 855 plakalı araçlara ve nöbetçi kulübesine çarptı. Park halinde olan LC 242 plakalı araç da savrularak FJ 180 plakalı araca çarparken, çarpmanın etkisi ile yerinden sökülen ve savrulan nöbetçi kulübesi  de park halinde olan KM 072 plakalı araca çarptı.

Polis soruşturma başlattı
Kaza sonucunda GJ 286 plakalı aracın sürücüsü İlhan Kıncak ile araçta yolcu olarak bulunan Orhan Hoplak ve Emine Kömürcügil hafif şekilde yaralanarak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastane yetkililerinden yaralıların durumlarının iyi olduğu ve yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474