banner564

Tüm ülkeyi ağlatan veda

Gazimağusa’daki feci kazada trafik canavarının kurbanı olan 3 yaşındaki evlatları Doğa’yı son yolculuğuna uğurlayan Cem ve İpek Çiçek, acıların en büyüğünü yaşadı

Tüm ülkeyi  ağlatan veda
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazartesi günü dikkatsiz ve süratli bir sürücünün, annesinin kullanımındaki araca çarpması sonucu yaşamını yitiren ve tüm ülkeyi yasa boğan minik Doğa Çiçek, dün  öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Başta Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter olmak üzere bazı siyasilerin yanı sıra  Birleşmiş Milletler (BM) Misyon  Şefi  Lisa Buttenheim’in de hazır bulunduğu cenaze törenine  katılan minik Doğa’nın aile yakınları Lala Mustafa Paşa Camii’nin avlusunu hınca hınç doldurdu. 

Bu acıya yürek dayanmaz
Oğlunun tabutu başında gözyaşı döken baba Cem Çiçek’i yakınları, Birleşmil Milletler (BM) Basın Danışmanlığındaki mesai arkadaşları ve bazı Barış Gücü askerleri sakinleştirmeye çalıştı.
Aynı kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastaneden taburcu olur olmaz oğlunun cenaze törenine katılan acılı anne İpek Kaleli Çicek de cenaze töreni boyunca gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan vatandaşlar, küçücük bir çocuğun trafiğe kurban gitmesine isyan ederek, “Bu acıya yürek dayanmaz, yollarda gerekli önlemlerin alınması için kaç canın daha gitmesi lazım” şeklinde konuştu.
Minik Doğa’nın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda sevenlerinin duaları ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473