banner564

Önüne gelene saldırdı

Üniversite öğrencisi Tatiana Solovıeva, Bin 800 lira ödediği halde telefonu tamir edilmeyince içip içip küfretti

Önüne gelene saldırdı
banner598

 Suna ERDEN

Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi için bulunan 24 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Tatiana Solovıeva, alkol alıp çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle tutuklandı. 
Girne Adli Şube’ye sorgulanmak üzere götürülen zanlı polis aracı içerisinde de rahat durmadı. Zanlı şubeye götürülürken araçta yanında oturan polisi darp etti. 
Yapılan soruşturmada 280 miligram alkollü olduğu belirlenen zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının bozulan telefonunu tamire verdiği, Bin 800 TL ödeme yaptığı ancak geri alınca yeniden bozulduğu için olay çıkardığı öğrenildi. 

Nefesinde 280 promil çıktı
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 31 Mart 2019 tarihinde saat 21.00 sıralarında Girne’de kamuya açık bir yer olan Atatürk Caddesi üzerinde Tatiana Solovıeva’nın 280 miligram alkollü içki tesiri altında bulunduğu esnada bağırıp çevreye rahatsızlık verecek sözler sarf ettiğini söyledi. Polis, şikâyet üzerine olay yerinde tutuklanan zanlının adli şubeye götürülürken, araç içerisinde polis memuru G.D.’nin sağ gözüne vurup darp ettiğini belirtti.
Zanlının, “Polisi darp görevinden men, sarhoşluk ve rahatsızlık verme” suçlarından tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, Tatiana Solovıeva’nın Kırgızistan uyruklu ve ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, bir kefilin 15 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473