banner564

Otizm Farkındalık Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler bugün sona eriyor

Herkes ‘Bir Umut’ olmalı

Otizm Farkındalık Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler bugün sona eriyor
banner598

 Otizm Farkındalık Haftası kapsamında, Umut Otizm Derneği tarafından düzenlenen  “Bir Umut” isimli etkinlik önceki gün başladı. Eğitim uzmanı Cemre Akar’ın organizasyonu ve koordinasyonu ile gerçekleşen etkinlik bugün sona eriyor. Umut Otizm Derneği, hafta münasebetiyle Yakındoğu Üniversitesi Kütüphanesi’nde çocukların resim ve çalışmalarının yer aldığı bir sergi açtı.

Serginin açılışını Umut Otizm Derneği Başkanı Mustafa Özerdem, Dernek Organizatörü Cemre Akar ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar birlikte yaptı.
Açılışta konuşan Cemre Akar, 3 gün sürecek farkındalık etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgi aktardı, herkesi bu etkinliklere katılmaya davet etti.
Akar, Otizm Farkındalık Haftası’nda toplumda farkındalık yaratmayı, çocukları kaynaştırmayı ve onların eğitimleri ve gelecekleri için katkı toplamayı hedeflediklerini vurguladı.
Dernek Başkanı Mustafa Özerdem de KKTC halkının artık Otizmin farkında olacağını kaydetti. Yaptıkları özverili çalışmalarla bunu sağlayacaklarını dile getiren Özerdem, etkinliklere katkı koyan herkese sonsuz teşekkürlerini sundu.
UBP Genel Başkanı Ersin Tatar da, etkinliğin farkındalık yaratmak açısından önemine vurgu yaptı. Tatar, dernek yetkililerini ve etkinliğe katkı koyanları kutladı. Konuşmaların ardından sergi gezildi.
Etkinlikler kapsamında bugün Şef Ersin Tünay yönetiminde Çağdaş Müzik Derneği TSM Korosu’nun “Bir Umut” konseri ile kokteyl eşliğinde Gala Gecesi gerçekleşecek. “Bir Umut” konserinde özel çocuklarımız da 5 şarkı ile eşlik edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474