banner564

Otostop başını yaktı

33 uyuşturucu hapla yakalanan Kadir Akbulut, 15 ay yatacak

Otostop başını yaktı
banner598

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine uyuşturucu hap ile yakalanan Kadir Akbulut hakkındaki davada karar açıklandı. 
Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık 15 ya hapse mahkûm edildi. Sanığın otostop çeken bir şahsı aracına aldığı, onda uyuşturucu hap olduğunu öğrenmesi üzerine satın aldığı belirtildi.
Sanık hakkındaki kararı ağır ceza heyeti başkanı Nuvit Gazi okudu.
Gazi, 10 Aralık 2018 tarihinde saat 15.30 sıralarında, Lapta’da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gerçekleştirilen operasyonda, sanığın kullanımında bulunan aracın durdurulmak istendiğini söyledi. 

Dur ihtarına uymadı
Gazi, sanığın dur ihtarına uymayıp 33 âdeti bütün ve 1 âdeti yarım olan, uyuşturucu hapları yol kenarına atarak kaçmaya çalıştığı sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandığını ifade etti. 
Gazi, yola atılan uyuşturucu maddelerin bulunarak emare alındığını belirterek, Akbulut’un ifadesinde hapları 7 Aralık otostop çeken ve aracına aldığı Urfalı bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini söyledi. Gazi, sanığın kötü ekonomik koşullar, ailevi sorunlardan dolayı uyuşturucu batağına sağlandığını anlattığını aktardı. Gazi, uyuşturucu suçlarının toplum sağlığını tehdit eden çok ciddi suçlar olduğunu ifade ederek, sanığı yargılandığı davalardan suçlu bulup 15 ay hapse mahkum ettiklerini açıkladı.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

NE HAİN OLDUĞU BAKIŞLARINDAN BELLİ.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473