banner564

Özersay: Üretmek zorundayız

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Doç. Dr. Kudret Özersay, Patates Üreticileri Birliği, Narenciye Üreticileri Birliği ve Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’ni ziyaret etti.

Özersay: Üretmek zorundayız
banner598
Ziyaretlerde, üretime dair sorunların çözüm yollarını ele alan Özersay, üreticilerin dertlerini dinleyerek, vizyonunu anlattı.
Kudret Özersay Seçim Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, ziyaretleri sırasında üretimin önemine vurgu yapan Özersay, “Bu topraklarda var olmaya devam etmek için üretmek zorundayız. Devlet de üretime sahip çıkmak zorundadır” dedi.
Özersay, müzakereleri Kıbrıs Türkü’ne yakışır şekilde sonuç almak için yapıcı şekilde yürütürken, başta üretime dair iç sorunların çözümü için çalışacak bir Cumhurbaşkanına ihtiyaç olduğunu kaydetti.
Üreticilerin sıkıntılarını yakından takip ettiğini ifade eden Özersay, toplumun belirli bazı kesimlerinin üretim içinde olunmasını isteyip istememeye karar vermesi gerektiğini belirtti. Özersay, Kıbrıs Türkü’nün kendi kimlik ve özgüvenine sahip çıkabilmesinin yolu üretimden geçtiğine vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474