banner564

Özür diliyor!

İskele bölgesinde 15 yaşındaki kız çocuğu ile 3 defa cinsel ilişkiye giren Nihat Gürler, suç işlediğini itiraf etti

Özür diliyor!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele bölgesinde Ziyamet, Ziyamet-Balalan anayolu ve Boğaz’da 15 yaşındaki C.S isimli kız ile 3 defa cinsel ilişkiye giren 21 yaşındaki Nihat Gürler dün ek tutukluluk talebi ile İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Cenkay İnan’ın huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli Polis Çavuşu  Erdal Dal, zanlının 30 Mart ile 12 Haziran 2015 tarihleri arasında Ziyamet, Ziyamet-Balalan anayolu ve İskele Boğaz’da 15 yaşındaki C.S’yi ailesinin rızası olmaksızın alıkoyarak 3 kez cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Zanlının, müştekinin kızlık zarını yırtarak vahim zarara uğrattığını belirten Dal, polise 12 Haziran’da şikayet yapılmasına müteakip tutuklandığını söyledi. 

Suçunu kabul etti
Zanlı Nihat Gürler’in 2 defa gönüllü ifade verdiğini ve suçunu kabul ettiğini aktaran Dal, mesele ile ilgili olarak zanlının arabası ile müşteki ve zanlının cep telefonlarının emare olarak alındığını kaydetti. Zanlının cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüleceğini belirten Dal, mahkemeden ek tutukluluk süresi talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan, meselenin ciddiyetine de vurgu yaparak soruşturmanın samilen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473