banner564

Paket program hazır

Faiz Sucuoğlu’nun, Litvanya’da faaliyet gösteren 15 tur operatörü ve seyahat acentesi yetkilisiyle ülkeye turist getirilmesi konusunda işbirliği yapma kararı aldı

Paket program hazır
banner598
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun, Litvanya’da faaliyet gösteren 15 tur operatörü ve seyahat acentesi yetkilisiyle bir araya geldiği ve önümüzdeki günlerde ülkeye turist getirilmesi konusunda işbirliği yapma kararı alındığı bildirildi.
Turizm Bakanlığı’nın daveti üzerine True Travel Direktörü Aydın Karaçay’ın öncülüğünde KKTC’yi ziyarete gelen Litvanya’lı tur operatörü ve acenteler tarihi yerleri ziyaret ederek, ülke turizmi hakkında bilgiler aldı.
Bakanlık açıklamasına göre, True Travel Direktörü Aydın Karaçay görüşmede yaptığı konuşmada, Litvanya’dan gelecek olan turistler için paket programlar hazırladıklarını söyleyerek, ilk etapta Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferleri ile ülkeye Litvanyalı turistleri getirmeyi hedeflediklerini, daha sonra ise charter uçuşlar ile turist akışını yoğunlaştırmayı düşündüklerini söyledi.
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ise, Litvanyalı tur operatörleri ve seyahat acentelerinin ülkeye duyduğu ilgiden memnun olduğunu söyleyerek, iki ülke arasındaki işbirliğinin her zaman devam edeceğini vurguladı.
Bakan Sucuoğlu, Litvanyalı misafirlere ülke turizmi hakkında bilgiler de vererek KKTC’de iklim nedeni ile 12 ay turizm yapılabileceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474