banner564

Parti rozetine bakılmamalı

Akıncı, ‘Halkın temel temsilcileri’ dediği muhtarlarla buluştu, nisan ayındaki seçimlere yönelik mesajlar verdi:

Parti rozetine bakılmamalı
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı, seçim çalışmaları çerçevesinde Lefkoşa bölgesi muhtarlarıyla bir araya geldi.  Yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa ve muhtarların sorunlarının da seslendirildiği toplantıda konuşan Akıncı, “halkın temel temsilcileri” diye hitap ettiği muhtarlara şöyle konuştu: “Halkımız önümüzdeki seçimin bir partiler seçimi olmadığının; Kıbrıs Türk toplumunun liderini seçeceğinin bilincinde.
Bu seçim de sizlerin seçimi gibi parti rozetine bakmaz. Cumhurbaşkanlığı makamı bağımsızlık, tarafsızlık ister. Önemli olan halkıyla ilgilenmek, sorunlarını çözmektir. Belediye Başkanlığı geçmişim nedeniyle muhtarların sorunlarını yakından biliyorum.

“Birincil görevim Kıbrıs sorunu”
Cumhurbaşkanı seçildiğim takdirde elbette birincil görevim Kıbrıs sorunu olacak. Ancak toplumun sorunlarıyla ilgilenmek de en önemli görevlerimden olacaktır. Yerel yönetimler, yani muhtarlıklar ve belediyelerle ilgilenmek benim için son derece önemli, çünkü onların sorunları çözüldükçe halkın dertleri de, merkezi hükümetin yükü de azalır.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473