banner564

Pazartesi başlayacak

Diyalog’u ziyaret eden Hasan Taçoy, 2015 Trafik ve Yol Güvenliği Çalıştayı hakkında bilgi verdi ve kurum çalışanlarını etkinliğe davet etti

Pazartesi başlayacak
banner598
Sonuç CEVİZCİ

Diyalog Medya Grubu’nu dün ziyaret eden Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, 2015 Trafik ve Yol Güvenliği Çalıştayı hakkında bilgi verdi ve kurum çalışanlarını etkinliğe davet etti.
Ziyaretinde Diaylog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ve diğer yöneticilerle görüşen Taçoy, her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybettiği, dünyada var olan ve felaket diye nitelenen trafik ve trafik olaylarının azamiye indirilmesi kapsamında KKTC’de çalışmalar yapıldığını anlattı,
Bu kapsamda, trafik komisyonu ve üyelerinin çalışması sonucunda çalıştay başlattıklarını kaydeden Taçoy, gençlerin trafiğe daha saygılı yetişmesini sağlamak için projeler ortaya koymayı amaçladıklarını söyledi. 
Bakan Taçoy, 17- 18 Mart’ta Golden Tulip Otel’de düzenlenecek 2015 Trafik ve Yol Güvenliği Çalıştayına Diyalog Medya Grubunu davetiyeyi Reşat Akar’a sundu. 
Akar’dan, 2015’i trafikte farkındalık yılı olarak görmelerini isteyen Taçoy, bu konudaki çalışmalara Diyalog Medya Grubu’nun katkılarını beklediklerini kaydetti.

Akar: Trafik ciddi bir konu…
Reşat Akar’da yaptığı konuşmada, trafiğin ciddi bir konu olduğunu belirterek trafiğin her geçen gün kötüye gittiğini dile getirdi. 
Kuzey Kıbrıs’ta istenilen seviyede trafik eğitimi olmadığını ifade eden Akar, “Polis denetimleri bizim gibi küçük ülkelerde önemlidir ve caydırıcı bir güçtür. Ama biz bunu bile tam anlamıyla yerine getiremiyoruz” dedi.
Bakanlığın attığı bu adımın başarıya ulaşmasını temenni eden Reşat Akar, toplum menfaatine olacak her türlü girişimi canı gönülden destekleyeceklerini, ellerinden gelen katkıyı koyacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473