banner564

Piknikten dönüyordu

Alkollü vaziyette direksiyona geçen 33 yaşındaki Gülşen Gün, Girne yolunda önünde seyreden Kemal Şeker’in aracına arkadan çarptı

 Piknikten dönüyordu
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Girne anayolunda dün akşam, aynı yöne giden 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında büyük bir şans eseri can kaybı ve ciddi bir yaralanma olmadı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre dün akşam saat 20.30 sıralarında. 33 yaşındaki Gülşen Gün isimli sürücü, Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyrederken önündeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 78 yaşındaki Kemal Şeker’in yönetimindeki LC 255 plakalı araç yol içinde savrularak durdu.
Kazanın ardından araçların ikisinde de maddi hasar meydana gelirken, sürücüler olayı yara almadan atlattı. 

74 promil alkollü çıktı
Lefkoşa-Girne ana yolunaki kazaya sebebiyet veren 33 yaşındaki Gülşen Gün isimli sürücünün, polisin yaptığı kontroller sonucunda 74 promil alkollü olduğu saptandı. Piknikten döndüğü belirtilen Gün’ün bu sabah mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. 

Trafik Dikmen’e kadar uzandı
Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin inceleme yapmasından dolayı Girne yolunda trafik tek şerit olarak uzunca bir süre aksadı.
Girne’den Lefkoşa yönüne doğru seyreden araçların oluşturduğu kuyruğun Dikmen’e kadar uzandığı görüldü. Polislerin incelemelerini tamamlamasının ardından araçlar olay yerinden kaldırıldı ve yol yeniden normale döndü.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473