banner564

Pişman oldu

Birçok kişiyi dolandırmaktan defalarca hüküm giyen, Mehmet Cemal Konyalıoğlu, kaçak olarak gittiği Güney’den geri dönerek teslim oldu

Pişman oldu
banner598

 Kılıktan kılığa girerek insanları dolandıran ve vaatler vererek paralarını alan Mehmet Cemal Konyalıoğlu, kaçtığı Güney Kıbrıs’ta bir buçuk yıl sonra geri gelerek teslim oldu. İşlediği suçlardan defalarca hüküm giyen, son olarak Şubat ayı 2017 tarihinde iki kişiyi gümrük memuru olduğunu söyleyip kandırdıktan sonra paralarını alan Konyalıoğlu, teslim olmasının ardından gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 1 Şubat 2017 tarihinde Lefkoşa’da Avukat Menteş Aziz’in ofisine giden zanlının, gümrük memuru olduğunu, Aziz’e ait paketi gümrükten çıkardığını, 182 ödediğini, Salih ismindeki şahsın biraz sonra paketi getireceğini söyleyerek ofis sekreterinden 182 TL para temin ettiğini söyledi.

Üç gün tutuklu
Polis, zanlının 6 Şubat tarihinde de Ortaköy'de faaliyet gösteren Sümer Reklam isimli iş yerine giderek işletmeci Ekin Sümer’den yalan olduğunu bildiği halde "Gümrükçü" olduğunu söyleyip güven kazandıktan sonra paketi getirmek için taşımacılık ücreti olarak 158 TL para temin ettiğini mahkemeye aktardı. Polis, zanlı aleyhine tutuklama emri alındığını ve Güney Kıbrıs’ta olmasından ötürü askıda tutulduğunu belirterek önceki gün Kermiya Sınır Kapısından gelerek teslim olduğunu söyledi.
Zanlı hakkında birçok benzer şikâyet bulunduğunu, bunların araştırılacağını ifade eden polis, soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi, hakkında sahtekârlıkla mal temini suçlarından soruşturma başlatılan zanlının ilk etapta 3 gün tutuklu kalmasına emir verirken, söz hakkı verilen zanlı, yaptıklarından pişman olduğunu ve davalarını bitirmek için geri döndüğünü söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473