banner564

‘Pişmanım affedin’

Lefkoşa’daki bir barda havaya ateş ettikten sonra ortadan kaybolan Ahmet Cengiz, polise gidip teslim oldu:

‘Pişmanım affedin’
banner598
Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’nın eğlence mekanlarının bulunduğu Dereboyu bölgesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen kavganın faillerinden olan ve polis tarafından aranan Ahmet Cengiz karakola giderek kendisi teslim oldu.
Lefkoşa-Dereboyu’nda Corner Bup isimli barda çıkan kavga esnasında havaya 5 el ateş edip kaçan Ahmet Cengiz önceki sabah Lefkoşa Adli Şube’ye giderek teslim oldu. Olayda kullandığı kurusıkı silahı ve kaçmakta kullandığı aracın yerini polise söyleyen zanlı Cengiz dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 24 Nisan saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda Kemal Getirmez’in zanlıya mesaj atarak olay yerine çağırdığını, zanlının bara geldiğini ve orada tartıştıklarını söyledi. Polis, tartışmada zanlının Getirmez’in yüzüne tokat atıp gittiği esnada Getirmez’in zanlının yüzüne şişe ile vurduğunu, arkadaşlarının da üzerine yürüdüğünü ifade etti. Polis, zanlı Cengiz’in ise aracına giderek kurusıkı silahı alıp gelişi güzel havaya beş el ateş edip aracına binerek Girne’ye kaçtığını anlattı. 

2 gün içeride kalacak
Zanlının olaydan sonra 26 Nisan’da polise teslim olduğunu, olayda kullandığı silahın ve kaçmakta kullandığı aracın yerini polise gösterdiğini, emarelerin bulunup alındığını kaydeden polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, alınacak ifadeler, incelenen ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu söyledi. Polis, soruşturma aşamasında zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi. Zanlı Ahmet Cengiz Mahkemede oldukça üzgün ve pişman görünüyordu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473