banner564

Pişmanım hakim bey

Kız arkadaşı ile gezdiği için Anıl Yılmazı bıçaklayan Emrah Eziç, kıskançlığına yenildiğini söyledi:

Pişmanım hakim bey
banner598

Suna ERDEN
Girne’de bir otelde garson olarak çalışan Emrah Eziç, önceki gün tesadüfen kız arkadaşını bir arabada görünce deliye döndü. 
Zanlı Eziç, aracını içerisinde kız arkadaşının bulunduğu Anıl Yılmaz’ın aracının üzerine sürdü. Yılmaz’a ait araca çarparak durduran zanlı öfkelye arabadan inerek bağırmaya başladı. Araçlarından inen Yılmaz ile zanlı arasında kavga yaşandı. Emrah Eziç, kavga esnasında üzerinde bulundurduğu bıçağı çıkarıp, Yılmaz’ın karnına soktu. Yılmaz, Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılırken, zanlı polise gidip teslim oldu. Zanlı dün de teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Pişman olduğunu söyledi
Duruşmada olayı aktaran polis, 15 Mart 2018 tarihinde Girne’de Mersin Caddesi üzerinde kız arkadaşı ile gezdiği gerekçesi ile aracını, Anıl Yılmaz’ın aracının üzerine sürüp, çarparak hasara uğrattığını söyledi. Polis, sonrasında yaşanan kavgada ise zanlının bağırıp çağırarak, ucu sivri bıçak ile Yılmaz’ın karnına bir kez saplamak sureti ile yaraladığını belirtti. Yılmaz’ın Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldığını hayati tehlikesinin olmadığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede çalışma izni ile bulunduğunu belirterek, teminata bağlanmasını talep etti.

“Kıskançlığıma yenildim”
Mahkemede söz hakkı alan zanlı ise çok pişman olduğunu, ilk kez böyle bir şey yaptığını, ancak kıskançlığına yenik düştüğünü ifade etti. Mahkeme, 5 bin TL nakit teminat yatırması,  bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması ve zanlının 100 bin TL şahsi kefalet senedine imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474