banner564

Polis ‘alıcıyı’ arıyor

Brezilya’lı yolcunun valizinden 3 kilo kokain çıktı

Polis ‘alıcıyı’ arıyor
banner598
   Brezilyalı yolcunun Larnaka Havaalanı’nda kontrol edilen vazilinden 3 kilo kokain türü uyuşturucu çıktı. 
   Politis gazetesi haberinde, söz konusu şahsın  Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen uçakla Larnaka Havaalanına indiğini ve valizinde yer alan gizli bölmede her biri bir buçuk kilo ağırlığında iki adet kokain tipi uyuşturucu plakası tespit edildiğini yazdı.
   Gazete, Rum polisinin tutukladığı Brezilyalıyı sorguya aldığı ve uyuşturucunun kime teslim edileceğini tespit etmeye çalıştığını vurguladı.

Avukat hintkeneviriyle yakalandı
   Öte yandan gazete bir diğer haberinde, Larnaka’nın Aya Napa semtinde Rum polisinin durdurduğu bir araçta yaptığı kontrolde, küçük miktarda hintkeneviri türü uyuşturucu madde tespit ettiğini yazdı. Gazete, araçta bulunan üç gençten birinin avukat olduğunu ve araçta bulunan uyuşturucuyu kendi isteğiyle Rum polisine teslim ettiğini vurguladı.

Cezaevinde cep telefonu ve uyuşturucu

   Bir diğer haberinde ise gazete, Rum Açık Cezaevinde yapılan aramada, yangın söndürme tüpü içerisine gizlenmiş sekiz adet cep telefonu ve bir miktar uyuşturucu madde bulunduğunu, organize bir çetenin faaliyetlerinden şüphelenildiğini yazdı. 
   Haberde, cep telefonlarının kapalı cezaevinde yatan ağır suçlulara satılmak üzere cezaevine sokulduğuna inanıldığı belirtilirken yangın söndürme tüpünün açılmasının cezaevi içerisinde imkansız olmasından ötürü olaya gardiyanların da karıştığının düşünüldüğü vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474