banner564

Polise teslim oldu

Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde geçtiğimiz Pazartesi günü çıkan kavganın kayıp zanlılarından Evrim Demir Yurtsever ortaya çıktı

Polise teslim oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampüsü içerisinde rektörlük binası önünde geçtiğimiz Pazartesi günü çıkan kavganın aranan zanlılarından Evrim Demir Yurtsever önceki gün polise giderek teslim oldu. Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde dün Yargıç Banu Soyer’in huzuruna çıkarılan Yurtsever, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Salih Keskinel, 26 Ocak 2016 tarihinde saat 12.00 raddelerinde bir grup öğrencinin rektörlük binası önünde alınan disiplin kararlarını protesto etmek için toplandığı sırada, Fatih Arıcı ve Ali Furkan Özel isimli öğrencilerin konu gruba laf atması üzerine bir kavga çıktığını anımsattı. 

Yurtdışına çıkışı yasak
Konu kavga ile ilgili 5 zanlının 26 Ocak 2016 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak teminata bağlandığını belirten Keskinel, mesele ile ilgili aranmakta olan mahkeme huzurundaki zanlının önceki gün polise gelerek teslim olduğunu ifade etti. Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Keskinel, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Banu Soyer, zanlının kimlik ve seyahat belgelerine konmasına ve yurt dışına çıkışının men edilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473