banner564

Psikolojim bozuktu

Patrona kızarak, sabah 05.00’de ‘Zizi Pizza’yı yakmak isteyen Fatma Özcömert, kendini savundu:

Psikolojim bozuktu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ da faaliyet gösteren “Zizi Pizza” adlı işyerinin kundaklanma olayıyla  ilgili  işyeri çalışanlarından Fatma Özcömert isimli kadın tutuklandı. Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yıldız, zanlının 15 Kasım 2014 tarihinde saat 05.00 sıralarında Ali Cenk Akay’a ait “Zizi Pizza” adlı işyerinin  ön kısmında  bulunan çöp poşetleri ve bazı plastik malzemeleri kibrit ile tutuşturmak sureti ile  kundakladığını söyledi.  
Zanlının  iş yerinde çalıştığını ve iş yeri sahibi ile tartıştığı için bu suçu işlediğini kendilerine itiraf ettiğini aktaran Yıldız, zanlının uygun bir teminat ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.

“Ne yaptığımı bilmiyordum”
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı Fatma Özcömert, psikolojisinin çok bozuk olduğunu ve olayı gerçekleştirdiği esnada ne yaptığını bilemeyecek durumda olduğunu söyleyerek, mahkemeden özür diledi. Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 30 bin TL’ lik şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474