banner564

Ramazan’ı Afrodit aldı

Kahramanmaraş’tan, Gaziveren’de yaşayan ablasının yanına tatile gelen 23 yaşındaki Diş Hekimliği öğrencisi, denizde boğularak can verdi

Ramazan’ı Afrodit aldı
banner598
Hüseyin ABRAŞ

Kahramanmaraş’tan, Kuzey Kıbrıs’taki ablasının yanına geçen haziran ayında tatile gelen 23 yaşındaki Ramazan Tekin, dün serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Türkiye’deki bir üniversitede Diş Hekimliği Fakültesi’nde okuduğu öğrenilen Ramazan Tekin dün saat 17.00 sıralarında Güzelyurt’a bağlı Gaziveren köyünde bulunan Afrodit Plajı’nda denize girdi. İddialara göre yüzme bilmeyen Ramazan Tekin, serinlemek için girdiği denizde biraz fazla açıldı ve dalgalara kapılarak çırpınmaya başladı. O esnada plajda olan eniştesi ve diğer vatandaşlar Ramazan’ı kurtarmak için seferber oldu. Ancak, Ramazan kendisine yardım eli uzatılamadan, Akdeniz’in azgın dalgaları arasında gözden kayboldu.

Sahil Güvenlik Ramazan’ı arıyor...
Ramazan’ın yaşadığı talihsiz olaydan sonra olay yerine çağrılan Sahil Güvenlik ekipleri geniş çaplı bir arama başlattı. Gazetemiz baskıya verildiği sıralarda, Sahil Güvenlik ekiplerinin Afrodit Plajı ve çevresinde Ramazan Takin’i arama çalışmaları sürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474