banner564

Re-mi-fa

Öğrencisine cinsel tacizde bulunmakla suçlanan ve şikâyet üzerine tutuklanan müzik profesörünün “Dostane bir şekilde yanaklarından öptüm” dediği iddia edildi

Re-mi-fa
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da bir üniversitenin Müzik Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. M.Ö. kız öğrencisine cinsel saldırı ve cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. 
   Zanlının dersleri hakkında bilgi almak için ofisine giden öğrencisi L.Ö.’ye cinsel saldırı ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.
   Şikâyet üzerine dün tutuklanan zanlının ifadesinde, “Dostane bir şekilde yanaklarından öptüm” dediği belirtildi. 
   Hakkındaki soruşturma başlatılan zanlı dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Tutukluluk duruşmasında zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  olayın önceki gün saat 18.15 sıralarında meydana geldiğini söyledi. 
   Polis, şikâyetçi L.Ö.’nün dersleri ile ilgili bilgi almak için müzik öğretmeni olan zanlının ofisine gittiğini, orda bulunduğu esnada öğretmenin önce bacaklarını ve kollarını okşadığını daha sonra da kendisini kucaklayıp her iki yanağından öptüğünü, sonrasında ise dudaklarından öpmeye çalıştığını ancak başaramadığını aktardı.
   Polis, L.Ö.’nün şikâyetçi olmasıyla zanlının tespit edilerek tutuklandığını belirtti.

Niyeti kötü değilmiş
   Zanlının verdiği gönüllü ifadede öğrencisi L.Ö.’yü dostane olarak yanaklarından öptüğünü kabul ettiğini belirten polis, kamera kayıtlarının inceleneceğini ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek, 3 gün süre istedi.
   Polisin ardından zanlının avukatı söz aldı. Savunma, müvekkilinin yüksek tansiyon hastası olması nedeniyle ne söylediğinin farkında olmadığını iddia etti. 
  Olguları değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Ayrıca zanlının Gazimağusa Devlet Hastanesinde derhal doktor kontrolünden geçirilmesi yönünde de direktif verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474