banner564

Resmen yandı

RAPA şirketinin binasına girerek yaklaşık 14 bin TL çalmakla suçlanan İbrahim Lekesiz’in sicili 6 yıl hapislik cezası ile lekelendi

Resmen yandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK


   Gazimağusa’da “Rapa LTD” isimli işyerine girerek 4  bin 920 TL nakit para İle 9 bin 860 TL değerinde çek yaprağı sirkat ettiği gerekçesi ile Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İbrahim Lekesiz’e 6 yıl hapislik verildi. Lekesiz, verilen ceza karşısında hayatının en ağır şokunu yaşadı.
   Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi adına kararı okuyan heyet başkanı Kıdemli Yargıç Peri Hakkı, sanık avukatının mahkemeye hafifletici neden sunmamasını hayretle karşıladıklarını söyledi. Sanığın işlemiş olduğu suçların çok ciddi ve vahim suçlar arasında olduğunu anlatan Hakkı, hırsızlık suçunun yüz kızartıcı bir suç olduğunu ve bu tür suçların ülkemizde her geçen gün arttığını söyledi.

Islah olmaz

   Mülkiyet hakkında başkalarının müdahalede bulunmasının asla kabul edilemeyeceğini vurgulayan Hakkı, konu suçlara caydırıcı, etkin ve ibret verici cezaların verilmesinin gerekli olduğunu ifade etti. 
   Sanığın 1997 ile 2012 yılları arasında benzer 26 adet sabıkası bulunduğunu belirten Hakkı, bunun da ıslah olmaz bir tutum sergileyen sanığın adeta  bir suç makinesine dönüştüğünü dile getirdi. 
   Peri Hakkı sanığa kamu yararı gereği uzun süreli bir hapislik cezası vermeyi uygun bulduklarını belirterek sanık İbrahim Lekesiz’i 6 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474