banner564

Saçından sürükledi

14 yaşındaki kız çocuğuna şiddet kullanarak tecavüz etmekle suçlanan 22 yaşındaki tamirci çırağı Hakan Demirbüken, mahkemede eridi, bitti

Saçından sürükledi
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’da 10 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen  ve dün kamuoyunun bilgisine gelen iğrenç tecavüz olayı ülke genelinde infial yarattı.
Lefkoşa’da 14 yaşındaki genç kıza tehdit yolu ile tecavüz eden zanlı Hakan Demirbüken dün sabah işyerinde tespit edilerek gözaltına alındı. KKTC’de araba tamircisi olarak çalıştığı öğrenilen 22 yaşındaki zanlının genç kıza tecavüz ettikten sonra kimseye söylememesi konusunda ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Adli Şube’de görevli Polis Memuru Mahir Türe, zanlının cinsel tecavüz, şiddet tehdidi, çocuğun cinsel dokunulmazlığını ihlal, alıkoyma, cinsel saldırı suçlarından tutuklandığını söyledi. 

Sabah 4’te yolda yaya olarak yürüyordu…
Türe, 10 Temmuz saat 04.00-05.00 saatleri arasında Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde yaya olarak seyreden 14 yaşındaki S.K’yi konuşma vaadi ile kandırıp, zorla ve tehdit ile Ortaköy’de bulunan ilkokula götürdüğünü söyledi. Türe, zanlının burada S.K’ye tecavüz ettiğini belirterek, daha sonra S.K’yi “benimle konuşmasaydın boynunu kırardım. Yaptıklarımı birine anlatırsan seni öldürürüm” şeklinde tehdit ettiğini ifade etti. 

Olay polise 14 Temmuz’da yansıdı
Türe, olayın 14 Temmuz tarihinde polise yansıdığını, S.K’nin ifadesinin Sosyal Hizmet Görevlileri eşliğinde alındığını kaydederek, olayın meydana geldiği ilkokulun çevresindeki güvenlik kamera görüntülerinin incelendiğini, zanlının suç işlediğinin görüldüğünü söyledi. 

Kaçmak istedi ama başaramadı…
Zanlının işyerinde tutuklandığını kaydeden Türe, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verirken söz hakkı alan zanlı, “pişmanın” dedi. Öte yandan polisin incelediği kamera kaydı görüntülerinde saat 05.43’te sıralarında S.K’nin kaçmaya çalıştığı, zanlının koşarak saçından çekip geri getirdiği ve tecavüz ettiği görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473