banner564

“Sadece suladım”

Pakistan’dan getirdikleri tohumu bahçeye eken ve 62 kök Hint keneviri yetiştiren iki zanlıdan biri olan Zaman, suçsuz olduğunu savundu:

“Sadece suladım”
banner598
Başkent Lefkoşa’da 2 Haziran 2017 tarihinde narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda evlerinde ekili vaziyette 62 kök hintkeneviri bitkisi bulunan zanlılar Chaudhry Yaris Nasim Mehr ve Zaman Gull Butt hakkındaki soruşturma tamamlandı. 
İkisi de Pakistan uyruklu olan zanlılardan Mehr’in daha önce KKTC’de ihraç edildiği, Mayıs ayı içerisinde Güney Kıbrıs’tan yasa dışı yollardan ülkeye geldiği açıklandı. 
Zanlı Butt’un ise Mayıs ayında çalışmak için ön izinle ülkeye geldiği, gelirken yanında tohum getirdiği ve bu tohumları iki zanlının birlikte ekip suladıkları kaydedildi. Soruşturma amaçlı poliste tutuklu bulunan zanlılar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Mahkeme, ülkede yasal statüsü olmayan her iki zanlının da tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verirken, zanlı Butt, “Ben bir şey yapmadım, sadece suladım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474