banner564

Şakalaştık geri gelecek

Henüz 42 yaşındaki annesini kaybetmenin acısıyla yanıp tutuşan 14 yaşındaki Batu, kendi kendini teselli etmeye çalıştı:

Şakalaştık geri gelecek
banner598
Kamil HÜNERLİ 
Girne Şehit Hasan Cafer İlkokulu’nda öğretmen olan Banu Bebek, henüz 42 yaşında, 2 çocuk annesiydi. Sosyal yaşamında da aktif olan Bebek, öğretmenliğinin yanı sıra yemek ve turizm üzerine de araştırmalar yapıyordu. Yaşayacağı daha uzun yılları, hayalleri planları vardı ancak olmadı. 1,5 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü, geçtiğimiz gün sabaha karşı hayatını kaybetti. 
Gazeteci Birol Bebek’in de hayat arkadaşı olan Banu Bebek dün son yolculuğuna uğurlandı.  Girne Nurettin Ersin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. Banu Bebek’in ilk eşinden olan oğlu 14 Yaşındaki Batu’nun tabuta sarılarak gözyaşı dökmesi ve “Biz şakalaştık, annem geri gelecek” demesi yürek dağladı. 

Bebek ailesinin en acı günü
Eşinin vefatıyla yıkılan, taziyeleri kabul ederken de bir hayli bitkin olduğu gözlemlenen Birol Bebek, Girne Nurettin Ersin Paşa Camii’ndeki cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Basın, iş, sanat ve siyaset camiasından birçok isim de Birol Bebek’i en acı gününde yalnız bırakmadı. 

Batu’nun feryadı yürek dağladı
Genç yaşta yitirdiğimiz Banu Bebek’in ilk evliliğinden olan oğlu, 14 yaşındaki Batu’nun acısı cenazenin camiye getirilişiyle ikiye katlandı. Annesinin cansız bedeninin bulunduğu tabuta sıkı sıkıya sarılarak gözyaşı döken Batu’nun “biz şakalaştık, annem geri gelecek” demesi ise cenazeye katılanların yüreğini dağladı.  

Karaoğlanoğlu Mezarlığı’na defnedildi 
2 çocuk annesi Banu Bebek, Nurettin Ersin Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığı’nda ebediyete uğurlandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474