banner564

Sanayide yakalandılar

Polisin şüpheli görerek karakola götürdüğü Atik Hasan’ın 630, İbrahim Kholil’in ise bin 55 gündür ülkede kaçak olarak ikamet ettiğini belirlendi

Sanayide yakalandılar
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Küçük Sanayi bölgesinde şüpheli görülen Atik Hasan ile İbrahim Kholil Polis karakoluna götürerek sorgulandı. Polis, Atik Hasan’ın 630, İbrahim Kholil’in ise 1055 gündür ülkede kaçak olarak ikamet ettiğini belirledi. Zanlılar, KKTC’de izinsiz ikamet etmek suçundan gözaltına alınarak dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Yasin Kural, zanlıların 22 Haziran 2018 tarihinde, Küçük Sanayi bölgesinde şüpheli olarak görüldüklerini ve Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürülerek sorgulandıklarını söyledi. Zanlılardan Atik Hasan’ın 630, İbrahim Kholil’in ise 1055 gündür ülkede yasal stastüsü olmadan bulunduklarını itiraf ettiklerini anlatan Kural, zanlıların ülkede bulundukları süre içerisinde çalışmış oldukları işyerlerini araştırılacağını belirterek, mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473