banner564

Sandığa gidin

DP-UG Parti Meclisi ikinci turda da Derviş Eroğlu’na desteğini sürdürme kararı aldı ve üylerine çağrı yaptı:

Sandığa gidin
banner598
Demokrat Parti Ulusal Güçler Parti Meclisi önceki gün akşam Genel Başkan ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş başkanlığında toplandı. DP-UG Parti Meclisi 2. Turda da Derviş Eroğlu’na desteğini sürdürme kararı aldı.
DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Parti Meclisinin gündemini Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tur oluşturdu. Toplantıda Eroğlu’na ilk tur öncesinde Parti Meclisi’nin aldığı destek kararı bir kez daha oylanarak, Eroğlu’na destek devam kararı oy birliği ile onaylandı.
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş konuşmasında, ilk turda gösterdikleri çalışma için partililere teşekkür etti ve ikinci turda hem katılım hem de destek açısından çok daha fazla çalışılması gerektiğini hatırlattı.
Kişiye değil, düşünceye oy verdiklerini kaydeden Denktaş; “Biz bir kişiye değil, bir inanca oy veriyoruz. O inanç; ‘ya devletle çözüm, ya devletle devam’ yaklaşımıdır. Eğer çözüm olacaksa benim devletimle beraber bir çözüm olmalı ki yaşayabilir olsun. Olmayacaksa eğer bu devlet ile yola devam etmeliyiz. Başka yolumuz yok” dedi. 

Destek açıklamaları artıyor
TMT Mücahitler Derneği, pazar günü yapılacak 2. tur seçimde Mustafa Akıncı ile yarışacak Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na destek belirtti.
K.K.T.C. Esnaf ve Sanaatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varlığına ve bağımsızlığına, egemenlik hakkımıza, özgürlüğümüze ve Anavatanımız Türkiye’ye sahip çıkan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na destek vermek asli sorumluluk haline geldi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473