banner564

Şaşırtan kader

İki kardeşten biri olan tanınmış kahveci Salim Arçay Lefkoşa’da, Düriye Salimoğluları ise Lapta’da aynı gün vefat etti

Şaşırtan kader
banner598
Melin DOBRAN
Aslen Baf’ın Finike köyünden olan ve Lefkoşa’da yaşayan, 80 yaşındaki Salim Arçay sevenlerine veda etti. 
Lefkoşa Kaza Mahkemesi içerisindeki büfesinde yıllarca kahvecilik yapan, toplumun birçok kesimi tarafından tanınan ve sevilen Salim Arçay’ın, yaşlılıktan dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düşerek kalçasını kırmıştı
Salim Arçay, birkaç ay önce, evinde düşerek başını çarpması nedeni ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Noroloji Servisi’nde kontrol altına alınmıştı. Hastanede kaldığı süre içerisinde yeniden düşerek kalçasını kıran Salim Arçay, ameliyat edilmişti. Kısa sürede iyileşerek taburcu olan Salim Arçay’ın, Lefkoşa’daki yaşlı bakım evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Üç çocuk babası idi
Salim Arçay’ın vedası, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Salim Arçay’ın cenazesi dün, İsmail Safa Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazlarının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
Evli ve iki erkek bir kız çocuk babası olan Salim Arçay’ın Avusturalya’da yaşayan kızı cenazeye katılamadı. Salim Arçay üç kardeşti. Cenaze törenine tanınmış birçok ünlü simanın katıldığı gözlemlendi.

Aile bir günde iki acıyı yaşadı
Bu arada, aileden alınan bilgilere göre, merhum Salim Arçay’ın kız kardeşi olan Düriye Salimoğluları’nın dün, kalp krizi geçirerek öldüğü öğrenildi. Salim Arçay’ın cenazesi Lefkoşa’da; kızkardeşi Düriye Salimoğluları’nın cenazesinin Lapta’da aynı saatlerde toprağa verilmesi nedeni ile ailenin acısı ikiye bölündü. Bir oğlan 2 kız çocuğu bulunan Düriye Salimoğluları, 75 yaşında idi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474