banner564

Satırı boğazına dayadı

Eskikız arkadaşı ile konuştuğu gerekçesiyle Hakan Güleç’e askerlik yaptığı bölükte saldırdı 

Satırı boğazına dayadı
banner598

 Suna ERDEN
   Lefkoşa’da  önceki gün kız meselesi yüzünden çıkan kavgada satırlar konuştu. Ulusay Fellahoğlu isimli zanlı, yanına arkadaşını alarak Lefkoşa’da 1.Piyade Alayı’nda askerlik yapan Hakan Güleç’i ziyarete gidip, eski kız arkadaşı ile konuştuğu gerekçesi ile satırı boğazına dayadı
   Güleç’in boğazında 20 santim kesi oluşmasına neden olan zanlı, ayrıca satır ile Güleç’in cep telefonunu da kırdı. Şikayet üzerine gözlatına alınan Ulusay Fellahoğlu ile onunla birlikte bölüğe giden Salih Özçırak dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Duruşmada olayı aktaran polis, 18 Ağustos tarihinde yaşanan olayda, zanlı Ulusay Fellahoğlu’nun yanına Salih Özçırak’ı alarak, Lefkoşa’da 1.Piyade Alayı’na ziyaretçi bölümüne giderek, eski kız arkadaşıyla konuştuğu gerekçesiyle, askerlik yapan Hakan Güleç’in cep telefonunu yanında getirdiği satırla kırarak zarara uğrattığını belirtti. 
   Polis, zanlı Ulusay Fellahoğlu’nun akabinde satırı, askerin boğazına dayayıp, 20 santim uzunluğunda kesi oluşmasına neden olduğunu açıkladı. Zanlıların yazılı dava tebliğlerinde suçlarını kabul ettiklerini, soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, KKTC vatandaşı olan iki zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 
   Mahkeme, zanlıların 5 bin TL nakit teminat yatırması ve birer kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473