banner564

Satırlı saldırı

Birisi kadın 3 kişi, içeriye alınmadıkları gerekçesiyle Retro Bar’ın camlarını kırmakla suçlanıyor

Satırlı saldırı
banner598
Teoman TURAN

Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergowisimli üç şahıs, Girne’de içeri alınmadıkları gerekçesi ile Retro Bar isimli iş yerine satırlarla saldırmakla suçlanıyor.
İşyerinin eşyalarına ve camlarına hasar veren Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı Vergow duruşma esnasında fenalık geçirdi. Mahkeme, 10 dakika duruşmaya ara vererek zanlının sakinleşmesini bekledi.
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru YalgıDöşenci, zanlılar Mehmet Cihan Çelik, Mustafa Güneş ve Melisa Nur Vergow’un “Kasti hasar”, “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Rahatsızlık” suçlarından tutuklandıklarını anlattı. Polis memuru YalgıDöşenci, olayın Girne’de faaliyet gösteren Retro Bar isimli iş yerinde 30 Temmuz tarihinde saat 00.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. 

Önlerine gelen her şeyi kırıp döktüler
Döşenci, zanlıların bara alınmadıkları gerekçesi ile iş yerinde müşterilerin olduğu esnada satırlarla saldırdıklarını önce vitrin camlarını ardından da iş yerine girerek önlerine geleni kırıp döktüklerini kaydetti. Polis memuru YalgıDöşenci, saldırının yapıldığı esnada zanlılarla birlikte iş yeri kamera kayıtlarında 1 kişinin daha tespit edildiğini ve henüz tutuklanmadığını ifade etti. 

Satırlar henüz bulunamadı
Döşenci, saldırganların olay esnasında kullandıkları satırların henüz bulunmadığını belirterek, olayla ilgili zanlıların henüz ifade vermediklerini zanlı Mehmet Cihan Çalışkan’ın satırı çöpe attığı yönünde beyanı olduğunu ifade etti. Döşenci, olayın iki gün önce gerçekleştiğini ancak zanlıların henüz yeni tespit edilip tutuklandıklarını belirterek, olayla bağlantılı bir kişinin daha arandığını söyledi. Polis, soruşturmanın selameti için zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 03:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474