banner564

Şefik Çorbacıoğlu iki ay içeride

39 yaşındaki Bahset Aytekin’e çarpıp ölümüne neden ve kaçmak üzereyken Ercan Havaalanı’nda yakalanan Şefik Çorbacıoğlu, cezaevine gönderildi

Şefik Çorbacıoğlu iki ay içeride
banner598
Girne’de meydana gelen trafik kazasında 39 yaşındaki Bahset Aytekin’e çarpıp ölümüne neden ve kaçmak üzereyken Ercan Havaalanı’nda yakalanan Şefik Çorbacıoğlu dün teminat talebi ile Girne’de duruşmaya çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının adli olaylardan dolayı sabıkası olduğu belirtilerek tutuklu yargılanması talep edildi. Polis, zanlının 19 Temmuz gece saat 03.30 sıralarında Girne’de Erdener Marketin önünde yol kenarında el feneri ile iş yapan Aytekin’e çarparak ölümüne neden olduğunu ifade etti. 
Zanlının kazadan sonra Gazimağusa’ya kaçtığını, aracı ormanlık bir alana sakladıktan sonra ülkeden gitmeye çalışırken Ercan Havalimanı’nda son anda yakalandığını ifade etti. 
Polis, kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlıyı bağlayan kısmının tamamlandığını belirterek, zanlının DAÜ’de 4.sınıf öğrencisi olduğunu ancak adli olaylardan dolayı sabıkasının bulunduğunu ve kazadan sonra kaçmaya çalışırken uçaktan indirilip tutuklandığını ifade etti. 
Polis, bu olgular ışığında zanlının tutuksuz yargılanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473