banner564

“Şehre Meydan Oku”

Uyuşturucuyla mücadelede farkındalığı artırma amacı ile düzenlenen etkinlikte 52 kişi yarıştı

“Şehre Meydan Oku”
banner598
-Girne’de önceki gün, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu ve Girne Belediyesi işbirliğiyle uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalığı artırmak amacıyla, “Şehre Meydan Oku” sloganıyla Urbanathlon etkinliği düzenlendi. 
Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Spor Dairesi, Gençlik Dairesi, Vakıflar İdaresi, Afrodizyak Organizasyon ve bazı sivil toplum örgütlerinin de katkı koyduğu etkinliğe, Başbakan Hüseyin Özgürgün, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Başkan Yardımcısı İsmail Özcan, Girne Kaymakamı Mustafa Erişmen, bazı milletvekilleri, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser de katıldı. 

Dereceye girenlere kupa verildi
Girne Kordonboyu, mendirek, tarihi liman ve Girne Kent merkezini kapsayan parkur boyunca, çeşitli engeller ve bariyerler oluşturuldu. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan koşuda, yarışmacılar, sadece, araç lastiklerinden oluşturulan bariyerlerle değil, dalgalarla da mücadele etti.
Etkinlikte; Başbakan Hüseyin Özgürgün, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleşti. 52 kişinin katıldığı “Şehre Meydan Oku” koşusunda, erkekler kategorisinde İsmail Hada, kadınlar kategorisinde Naile Soyel, erkek çocuk kategorisinde Aras Emirzade, kız çocuk kategorisinde Ecem Başaraner, takımlarda KKTC AKUT birinci olurken, en yaşlı yarışmacı Özben Kalfa ile en genç yarışmacı Aras Emirzade’ye kupa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473