banner564

Sercan Aydındağ’ın son yolculuğuna uğurlandı

Feci trafik kazasında hayatını kaybeden Sercan Aydındağ’ın, son yolculuğuna uğurlandığı törende kız kardeşlerinin feryatları yürek dağladı

Sercan Aydındağ’ın son yolculuğuna uğurlandı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne’ye bağlı Alsancak’ta, önceki gün motoruyla geçirdiği trafik kazası sonrasında 20 yaşında hayata veda eden Sercan Aydındağ, dün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Motosiklet tutkunluğuyla bilinen Aydındağ için dün yoğun bir kalabalığın katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Törene Aydındağ ailesinin yanı sıra, Sercan’ın yakınları, arkadaşları ve Lapta sakinleri katıldı. Cenaze töreninde, hayatının baharında kara toprağa verdikleri evladının arakasından ağıt yakan baba Ahmet ve anne Pembe Aydındağ’ın gözyaşları sel oldu. 
Kardeşleri sinir krizi geçirdi
Abilerinin, genç yaşta kendilerini yalnız bırakmasına dayanamayan kız kardeşler Damla ve Yağmur Aydındoğan ise cenazede sinir krizi geçirdi. “Ne olur abi geri dön” diye feryat eden ikizler, güçlükle sakinleştirilebildi. 
Lapta’nın yanı sıra diğer bölgelerden de katılımın gözlendiği Sercan Aydındoğan’ın cenazesi, Aşağı Haydarpaşazade Mehmet Bey Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lapta Mezarlığı’na defnedildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474