banner564

Serçe parmağınızı oynatın

İş adamı Mehmet Kumser, ihtiyaçlı kişilere yardım kampanyası başlattı ve tüm duyarlı vatandaşlara çağrı yaptı:

Serçe parmağınızı oynatın
banner598
Melin DOBRAN
Ülkemizin tanınmış iş adamlarından Mehmet Kumser, kendi iş yerinin önünde ihtiyaçlı kişiler için yardım kampanyası başlattı. Kumser, 6 tane tekerlekli sandalye aldığını ve bir tanesini geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’daki bir özel eğitim merkezine bağışladığını söyledi. Kumser, ofis önünde kurduğu stantlarda, ikinci el iyi durumda olan konfeksiyon ürünlerini 5-10-15 liradan satışa sundu. 
İhtiyaçlı kişilere bugüne kadar elinden gelen yardımı yaptığını dile getiren Kumser, bundan sonra daha fazlasını yapacağını söyledi. 
Kumser, geçtiğimiz hafta Yayla köyünde yağmurdan dolayı evinin bir kısmı yıkılan aileye de gereken desteğin, birçok iş adamı tarafından yapıldığını ifade etti.

“Engelliler ön planda”
Yaptığı yardımlar konusunda Kumser, şunları söyledi, “Bu kampanya, yılbaşına kadar sürecek. Tekerlekli sandalye almaya ve yardıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz ve bunu yüzde 90 başardık. Yaşlı bakım evlerine de ihtiyaçlarını sorduk. Gelen talepler karşısında onlara da yardım edeceğiz. Yardıma muhtaç çocukları, bir geceliğine herhangi bir otelde aileleri ile müzikli ve yemekli bir ortamda ağırlamayı düşünüyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız başlamıştır. Bu yaptığımız çalışmalar içerisinde engelli vatandaşlarımız ön plandadır. Örneğin eşi cezaevine düşmüş, çocuğu ile dışarıda kalan anne veya babaya da yardım ediyoruz. Mesela herhangi bir kaza geçiren ve kırığı olan, 8-10 ay kadar ayağa kalkamayacak durumda olanların da rutin aylık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca senede iki kez engelli çocuklar için kebap yaptırıyoruz.

“Yayla köyündeki aileyi unutmadık”
Geçtiğimiz hafta etkisini gösteren yağmurdan dolayı evinin bir kısmı yıkılan ve Yayla köyünde yaşayan ailemizi de unutmadık. Konce-Ramadan Tabakoğlu çiftine Ali Peyker (Peyker Blok) blok, Ali Tosun çimento, Soyer Arpalıklı kum, Mehmet Benli Kanadalı mertek, Ermataş LTD seramik, fayans ve Serdar Aydın isimli iş adamı ise 3. El boya malzemesi yardımında bulundu. Biz ise OSB, izolasyon malzemesi vb. yardımlarda bulunduk. Bugüne kadar yaptım bundan sonra daha fazlasını yapacağım. Güzellikleri paylaşalım, sevgiyi çoğaltalım. Hava güzel olduğu müddetçe Salı, Cuma ve Cumartesi günleri Gönyeli’deki ofisimiz önünde stantlarımızı kurmaya devam edeceğiz. Katkıda bulunmak isteyen herkesi bekleriz. Yardım etmek isteyen herkes serçe parmağını oynatsın…”

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473