banner564

Sessiz çoğunluk konuşacak

Özersay “7 Ocak seçimlerinde sandıklar açıldığında bu kötü düzeni yaratanlar çok ama çok şaşıracaklar” dedi

Sessiz çoğunluk konuşacak
banner598
Halkın Partisi (HP) Güzelyurt ve Girne’den sonra dün akşam da Mağusa’da düzenlediği etkinlikte milletvekili adaylarının ve seçim manifestosunun tanıtımını gerçekleştirdi.
HP Genel Başkanı Kudret Özersay etkinlikte yaptığı konuşmada, “7 Ocak seçimlerinde sandıklar açıldığında bu kötü düzeni yaratanlar ve buna ortak olanlar çok ama çok şaşıracaklar. Çünkü o gün bu ülkedeki sessiz çoğunluk konuşacak. Bugüne değin evinde, işinde bütün bu olanları izleyen ve aslında her şeyin farkında olan sessiz çoğunluk 7 Ocak’ta son noktayı koyacak. Artık 20 yıl öncesinde değiliz. Vatandaş tüm yapılanları görmekte ve bilmektedir. Sorgusuz ve sualsiz olarak bir siyasi partinin peşinden koşanlar değil işte tam da sessiz çoğunluk diyebileceğimiz insanlar bu ülkede gerçekten güçlüdür ve ezici bir çoğunluğa sahiptir” dedi. 
Özersay “son yıllarda yaşanan kötü koalisyon tecrübeleri de güçlü ve istikrarlı bir hükümetin önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Halkın gücünün önünde kimse duramayacak. Ne düzmece anketler, ne de dağıtılan menfaatler. Halk iradesinin gücünü, belirleyiciliğini 7 Ocakta bir kez daha göreceğiz” dedi. Etkinlikte konuşan Özersay, Halkın Partisi’nin hükümet olacak ve ülkeyi iyi ve adaletli şekilde yönetebilecek kapasiteye, isteğe ve kadrolara sahip olduğunu da vurguladı. Özersay “Bizim güvendiğimiz tek bir şey vardır. O da halkın iradesidir, Halkın gücüdür, Halkın kendisidir. Bu ülkede statükoyu yerinden sarsacak olan tek güç de zaten budur” dedi. 
Özersay etkinlikte yaptığı konuşmada “iddialıyız, 7 Ocak ertesinde hükümeti Halkın Partisi kuracak. Biz Halkın nabzını tutabiliyoruz, 7 Ocak seçimlerinde Halk, hükümeti kurma görevini Halkın Partisi’ne verecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473