banner564

Sevgiyi sahnelediler

Kıbrıslı Türk tiyatro sanatçısı Hüseyin Köroğlu’nun yönettiği “Kanatsız Güvercinler” oyunu Gazimağusa’da sahne aldı

Sevgiyi sahnelediler
banner598
 Gazimağusa Belediyesi’nin organize ettiği Tiyatro Aşhk’ın  “Kanatsız Güvercinler” isimli oyunu tiyatro severlerle buluştu. Tiyatro öncesinde Hüseyin Köroğlu Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret etti. 
   “Kanatsız Güvercinler” isimli tiyatro hakkında bilgi verdi. Hüseyin Köroğlu ziyarette yaptığı konuşmada “Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in sanat adına umutlarımızın sürmesini sağlayan bu yöneticilerden biri de Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’dir. Bir tiyatro sanatçısı olarak tekrar sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arter: Hedefimiz ayda bir tiyatro
   Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, tiyatronun yeri başka olduğunu, sanattın tüm dallarına önem verdiklerini vurguladı. Hedeflerinin tiyatro severleri ayda 1 tiyatro ile buluşturmak olduğunu söyledi. 
   Hüseyin Köroğlu’nun yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Gazimağusa Belediyesi’nin organize ettiği tiyatro oyununu Kıbrıslı Türk tiyatro sanatçısı Hüseyin Köroğlu yönetti. "Kanatsız Güvercinler" tiyatro oyunu, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda izleyici ile buluştu.    
   Tiyatronun konusu; Bir adada yaşayan iki insan, Sophie ve Salih’in hikâyesinden oluşuyor. Sophie güneyli, Salih kuzeyli. Kader onları bir avluda ilk kez karşılaştırıyor. Her şey çok sıradanmış gibi giderken, aslında büyük bir karmaşanın aktörleri olduklarını fark ediyorlar. 
   Çözümsüz gibi görünen bu koşullardan çıkmaları için tek bir umut ışığı vardır; o da sevgi. Adada yaşanan gerçekleri dile getirdiği için, tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. 
   Gösterinin sonunda Tiyatro Aşhk’ın hazırladığı özel plaket Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474