banner564

Silah temiz çıktı

Park halindeki aracında belinde tabanca ile baygın halde bulunan Serkan Çıldan teminata bağlandı

Silah temiz çıktı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa Devlet Hastanesi yanındaki çember üzerinde park halindeki aracında belinde silahı ile baygın halde bulunan Serkan Çıldan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Bu arada zanlının tasarrufunda bulunan silahın balistik incelemesinin tamamlandığı ve herhangi bir olayda kullanılmadığı belirlendi. 
Adli Şube’de görevli Polis Memuru Salih Fidan Ersan, zanlının sabah saatlerinde aracı içerisinde baygın halde tespit edildiğini ve Narkotik Şube ekiplerinin zanlı üzerinde ve aracında arama yaptığını söyledi. Zanlının belinde ruhsatsız tabanca bulunduğunu aktaran Ersan, zanlının evinde yapılan arama sonucunda ise tabancaya ait kutunun bulunduğunu ve emare olarak alındığını bildirdi. 

Teminatla serbest kaldı
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Ersan, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Yargıç Mine Gündüz, zanlının, 5 bin TL nakit teminat, bir kefilin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartları ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473