banner564

Şimdi cezaevinde

Sohbeti kısa kesen konsomatrisi öldüresiye darp eden Levent Metin, 40 bin TL nakit teminatı yatıramadı

Şimdi cezaevinde
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de Dolls Gece Kulübü’nde sohbeti kısa kesen konsomatris Tatiana Trushkova'yı ciddi şekilde darp eden Levent Metin hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Olaydan 6 gün sonra yakalanınca suçunu itiraf eden zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Mahkeme, zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verirken, 3 kefilin 100’er bin TL kefalet senedi imzalaması ve 40 bin TL nakit teminat yatırılmasını şart koştu. Ancak teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı cezaevine gönderildi.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın 8 Eylül 2019 tarihinde saat 01.30 sıralarında Alayköy'de faaliyet gösteren Dolls Gece Kulübü’nde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlı Levent Metin’in gece kulübünde masasına oturan konsomatris Tatiana Trushkova'ya kendisi ile sohbeti kesmesi üzerine saldırdığını ifade etti.

Defalarca yumruk ve tokat attı…
Polis memuru, zanlının Trushkova'nın saçlarını çektiğini, elleri ile yüzüne defalarca yumruk ve tokat attığını, hızını alamayıp ayağı ile de yüzüne tekme vurduğunu açıkladı.
Ciddi şekilde darp edilen Tatiana Trushkova’nın özel bir hastanede müşahede altına alındığını kaydeden polis, zanlının ise kulüpten kaçtığını söyledi.
Polis memuru, olayla ilgili aranan şahıs ilan edilen zanlının 14 Eylül’de Girne’de tespit edilip tutuklandığını ifade etti. Zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.  
Mahkeme, 3 kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve zanlının 40 bin TL nakit teminat yatırması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474