banner564

‘Son bir şans’

34 kez suç işledi 45 kez mahkemeye çıktı, hala akıllanmadı

‘Son bir şans’
banner598
Teoman TURAN
Kadriye Denise Sürücü, Girne’deki iki ayrı marketten sahtekarlıkla para temini suçlamasıyla tutuklandı. Çocuk yaşta birçok suça karışan 2008 yılından 2012 yılına kadar 45 kez tutuklanan Kadriye Denise Sürücü, 4 yıl aranın ardından yine ortaya çıktı. Girne’de iki marketten sahtekârlıkla para temin eden ve önceki gün ülkeden çıkış yapmak isterken gözaltına alınan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, Sürücü’nün 11 Temmuz tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Kar Market’e girip, deniz reyonundan iki adet şişme deniz botu aldığını, aldıklarıyla kasaya gittiğini ve kasiyere bu ürünleri 10 Temmuz tarihinde aldığına dair yalan söyleyerek, iade edip 193 TL parayı sahtekârlıkla temin ettiğini söyledi. 

Nus-Mar da nasibini aldı
Zanlının 18 Temmuz tarihinde yine Girne’de faaliyet gösteren Nus-Mar isimli marketin bebek reyonundan 3 adet bebek bezi, 4 adet bebek maması aldığını kaydeden polis, zanlının, bu ürünleri aynı gün aldığını söyleyerek iade ettiğini ve daha önce ödeme yapmadığı halde işyerinden 394 TL para aldığını ifade etti.
Zanlının 26 Temmuz tarihinde Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yaparken tespit edilip gözaltına alındığını kaydeden polis, zanlının 2008 yılından itibaren benzer suçlardan 34 ve diğer başka suçlardan toplam 45 kez mahkeme huzurunda çıkarıldığını belirtti. 

Son bir şans istedi ama olmadı
Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade eden polis, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Tutuklu yargı talebi karşısında gözyaşlarına boğulan zanlı mahkemeden son bir şans isteyerek, “Bana son kez bir şans verin. Yeni doğmuş bebeğim var ve süt emiyor. Son 4 yıldır suça karışmıyordum. Çok pişmanın. Beni cezaevine göndermeyin” şeklinde konuştu. Mahkeme, 16 yaşından beridir suç işleyen ve 45 kez hâkim karşısında çıkan zanlının benzer suçlar işlediğine dikkati çekerek tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473