banner564

Sonuçlara güveniyor

Başbakan Özgürgün, bütün kamuoyu yoklamalarında UBP’nin oylarını ikiye katlayarak yüzde 40’lara yaklaştığını söyledi

Sonuçlara güveniyor
banner598
 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, bütün kamuoyu yoklamalarında UBP’nin oylarını ikiye katlayarak yüzde 40’lara yaklaştığını söyledi.
  Özgürgün, UBP’siz denenen hükümetlerde ülkenin yangın yerine döndüğünü, Türkiye ile kavga edildiğini ve UBP hükümetlerine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğini sağlamış UBP’nin önünde hiç bir partinin duramayacağını ve hiçbir gücün de UBP’yi iktidardan götüremeyeceğini kaydetti. 
   Verilen bilgiye göre, UBP İskele İlçesi, Kaya Artemis Otel’de dayanışma gecesi düzenledi.  Geceye, UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, UBP ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Hüseyin Özgürgün, gecede yaptığı konuşmada, UBP ne kadar çok iktidarda kalırsa ülkenin o kadar çok kazandığını ve hizmet gördüğünü belirterek, UBP’nin iktidarında ülkenin kazandığını, hükümetin son bir yılda ciddi gelişmelere imza attığını kaydetti.

Eroğlu: Kırgınlıklara son verilmeli..
   UBP’nin Onursal Başkanı ve 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, partililere hitaben yaptığı konuşmada, deneyimlerini anlatarak, partiye gönül verenlerin kırgınlıklarına son vermesi gerektiğini ve kırgınlıkları ebediyete taşımamanın önemli olduğunu söyledi. 
   Hayat devam ettiği sürece sorunların devam edeceğini kaydeden Eroğlu, yakın gelecekte seçim olduğunu, partililerin, birbirine kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde partiyi iktidara taşımaları gerektiğini dile getirdi. 
Gecede ayrıca; UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Dursun Oğuz, UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan da birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474