banner564

Soruşturma sürüyor

“Temiz İş” isimli büfeden 4 bin TL çalmakla suçlanan Fehim Ozuğurlu ile Nermin Plevne’nin tutukluluk süreleri Cuma’ya kadar uzatıldı

Soruşturma sürüyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da gectiğimiz hafta soyulan “Temiz İş” isimli büfe olayı ile ilgili tutuklu bulunan Fehim Özuğurlu ile Nermin Plevne, dün ek tutuklama talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, 7 ile 8 Ocak 2019 tarihleri arasında Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Temiz İş” isimli büfe içerisinden 2 bin 500 TLL, konu büfenin park yerinde bulunan işyeri sahibinin aracının içerisinden ise Bin 500 TL paranın çelik kasalarla birlikte sirkat edildiğini söyledi. 
Yapılan soruşturma neticesinde mesele ile ilgili olarak Mücahit Kaya’nın güvenlik kameralarındna tespit edildiğini aktaran Bilginaylar, zanlılar Fehim Özuğurlu ve Nermin Plevne’nin de büfenin yakınlarına olay sırasında, Mücahit Kaya ile birlikte gittiklerinin tespit edildiğini söyledi. 

Nermin büfe çalışanı çıktı
Zanlılardan Nermin Plevne’nin, konu büfede çalıştığının ve hırsızlık olayının yaşandığı gün işten ayrıldığının da belirlendiğini belirten Bilginaylar, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildirerek, mahkemeden ek süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren nçbetçi Yargıç zanlıların, 6’şar gün daha polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473