banner564

Soyup soğana çevirdiler

Sedat Demir’in 36, Halil Dural’ın ise 22 sabıkası ortaya çıktı

Soyup soğana çevirdiler
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yıldız Büfe’nin kapısını kırıp hırsızlık yaptıkları iddiasıyla tutuklanan zanlılar Sedat Demir, Halil Dural ve Mustafa Yapıcı hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar üç gün süren tutukluluğun ardından dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı Sedat Demir'in 36, zanlı Halil Dural'ın ise 22 ayrı sabıkası olduğu belirtildi.
Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Yıldız Büfe isimli iş yerinin kapısını kırarak içerisinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlılar Sedat Demir, Halil Dural ve Mustafa Yapıcı, duruşmaya çıkarıldı. Soruşturmayı yapan polis, zanlılar hakkındaki iddiaları aktardı. Polis, zanlılar Sedat Demir, Halil Dural ve Mustafa Yapıcı’nın 22 Aralık 2017 tarihinde saat 00.15 sıralarında Yıldız Büfe isimli iş yerinin kapısı üzerinde bulunan asma kilidi kırarak içeri girdiklerini söyledi. Polis, zanlıların büfe içerisinden 155 TL bozuk para, çeşitli içecek, çikolata ve 27 paket tütün ile 70 paket sigara çaldıklarını mahkemeye aktardı. Polis, olaydan sonra bölgede yapılan kamera incelemesinde, zanlıların tespit edildiğini ve tutuklandıklarını belirtti. 

Sabıkları boylarını aştı
Polis, zanlıların gönüllü ifade verdiğini ancak sadece zanlı Demir'in suçlarını kabul ettiğini söyledi. Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, zanlı Sedat Demir'in 36, zanlı Halil Dural'ın ise 22 ayrı sabıkası olduğunu kaydeden polis, teminat talep etti. Mahkeme, zanlılar Demir ve Dural 'ın 2 ay cezaevinde beklemesine emir verirken, zanlı Yapıcı ise yurtdışına çıkışının yasağı şartı ile serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473