banner564

Stres atıyordu

Yasa dışı sanal bet oynatanlara banka kartı ve sim kart temin eden zanlı, otelin SPA bölümünde gözaltına alındı

Stres atıyordu
banner598

 Suna ERDEN

    Mali Suçlarla Mücadele Amirliği’ne yapılan ihbar üzerine yasa dışı sanal bet oynatanlara banka kartı ve sim kart temin eden Sinan Aslan, Girne’de bir otelin SPA bölümünde gözaltına alındı.    Zanlının eşyalarında yapılan aramada 18 adet banka kartı ve 58 adet sim kart ele geçirildi. Zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarılırken, polis kartları kimler için getirdiğine dair araştırma yapılacağını açıkladı. 
   Mali Suçlarla Mücadele Amirliği’nde görevli polis çavuşu Yahya Suiçmez, alınan bir ihbar üzerine zanlının Girne’de faaliyet gösteren bir otelin SPA bölümünde tespit edildiğini söyledi. Suiçmez, zanlının çantasında yapılan aramada yasadışı sanal bahis ve suç gelirlerinin aklanması işlerinde kullanıldığına inanılan 18 adet banka kartı ve 58 adet sim kart ele geçirildiğini ifade etti. 
    Zanlının banka kartları ve sim kartlarını Türkiye’de temin ederek satmak için KKTC’ye getirdiğine yönelik itirafta bulunduğunu açıklayan Suiçmez, söz konusu kartların herhangi bir suç amacıyla kullanılıp kullanılmadığının araştırılacağını belirtti. Zanlının kartları satmak için kimlerle anlaştığının belirlenmesi dikkat çeken Suiçmez, Aslan’ın tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473