banner564

“Suç olduğunu bilmiyordum”

Ercan’da tasarrufunda uyuşturucu ve cinsel gücü artırıcı jel bulunan Gökhan Kurt, mahkemede kendisini savundu:

“Suç olduğunu  bilmiyordum”
banner598
Ercan Havalimanında polisin yaptığı rutin kontrollerde tasarrufunda uyuşturucu madde ve cinsel gücü artırıcı ilaç bulunan zanlı Gökhan Kurt teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Fadıl Metin olayla ilgili bulguları aktardı. Metin, zanlı Gökhan Kurt’un 26 Haziran tarihinde saat 11.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan ülkemize giriş yapmak istediği sırada devriye gezen narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu külotu içerisinde şeffaf naylona sarılı yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Valizinden kamagra jel çıktı
Polis, ayrıca zanlının çantasında yapılan aramada ise 19 paket cinsel güzü artırıcı Kamagra marka jel bulunduğunu da ifade etti. Polis memuru Fadıl Metin, yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. 
Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı suç olduğunu bilmediğini ifade ederek özür diledi. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ileride görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre merkezi ceza evinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473