banner564

Şükür can kaybı yok

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde bir saat içerisinde meydana gelen 3 ayrı kazada toplam 6 araç hasar gördü, 2 kişi hafif yaralandı

Şükür can  kaybı yok
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda dün akşam saatlerinde, trafik kazaları adeta peş peşe gerçekleşti. İlk olarak Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya doğu seyreden bir araç aynı istikamete doğru giden önündeki aracın arka kısmına çarptı. 
Bu kazanın olduğu noktadan biraz ilerisinde yine Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya gitmekte olan bir başka araç, direksiyon hakimiyeti kaybedilerek yolun soluna savruldu. Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine doğru gitmekte olan iki sürücü ise karşı şeritteki kazaya bakarken araçları birbirlerine  çarptı. Maddi hasarla atlatılan 3 ayrı kazada herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanmanın olmaması yüreklere su serpti.

Mikser araç van tipi araca çarptı
Lefkoşa-Gazimağusa anayolundaki ilk kaza dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Lefkoşa yönüne doğru seyreden İbrahim Karataş’ın kontrolündeki GE 776 plakalı mikser araç, önünde aynı istikamete doğru giden GR 704 plakalı van araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ve yaralanan olmadı. Hamitköy ışıkları yakınlarında meydana gelen bu trafik kazasının hemen akabinde, bu kez Haspolat çemberine yakın noktada başka bir kaza gerçekleşti. Gazimağusa’dan Lefkoşa yönüne doğru ZND 023 plakalı aracıyla seyreden Omokunleda Taiwo Akeredolu isimli sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıktı ve kenarda bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Kaza sonucu can kaybı ve yaralanma olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. 

Kazaya bakacaklar diye trafik yavaşladı
Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru gidilen yolda yaşanan diğer kaza ise Osman Kanat yönetimindeki MD 875 plakalı araç, karşı şeritteki kazaya bakmak için yavaşlayan ve aynı istikamete doğru gitmekte olan Nurvet Arzum yönetimindeki BU 697 plakalı araca arkadan şiddetli bir biçimde çarptı. Çarpmanın etkisiyle Nurvet Arzum yönetimindeki araçta önemli derecede maddi hasar meydana gelirken, araç sürücüsü Arzum da baygınlık geçirdi.
Baygınlık geçiren sürücü olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kendisine gelerek hastaneye kaldırıldı.
Polis 3 kaza ile ilgili de soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474