banner564

Sunat Atun’a yanıt verdi

İsmet Akim, ülkenin yürürlükteki yasal mevzuatının, bu ülkede yaşayan istisnasız herkesi bağladığını söyledi

Sunat Atun’a yanıt verdi
banner598
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim, ülkenin yürürlükteki yasal mevzuatının, bu ülkede yaşayan istisnasız herkesi bağladığını söyledi.
Akim, bir önceki Ulusal Birlik Partisi (UBP) Hükümeti’nde Kıb-Tek’ten de sorumlu Ekonomi ve Enerji Bakanlığı görevini yürüten UBP milletvekili ve Genel Sekreteri olan Sunat Atun’un da hiç şüphesiz yasaların üzerinde olmadığını vurguladı.
Akim yaptığı yazılı açıklamada, Sunat Atun’un büyük hissedarı olduğu aile şirketi A&S Atun Ltd’e ait iş yerinin de yer aldığı Mağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yer alan Atun ailesine ait üç katlı binada, kurum personeli tarafından geçtiğimiz hafta salı günü kaçak (yasa dışı) elektrik kullanımı tespit edildiğinin kamuoyunun bilgisinde olduğunu belirterek, Atun’un pazar günü yaptığı açıklamaları cevapladı.
Akim, önceki gün basında yer alan açıklamanın gerçekleri çarpıttığını ileri sürerek, “Atun’un, bir kez daha mazlum rolünü oynayarak kurumumuzu, çalışanlarımızı ve basınımızı hedef aldığını esefle müşahede etmiş bulunmaktayız” dedi.
Zaman zaman kurum personelinin yapmakta olduğu rutin kontroller sırasında tespit edilen kaçak elektrik kullanımına ilişkin haberlerin basında yer aldığına dikkat çeken Akim, caydırıcılık açısından bunun yararlı olduğunu düşündüklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474