banner564

Sürücülere kolaylık

“Telefonla Yolda Değil Cep’te Konuşulur” alanlarından biri daha, hizmete açıldı

Sürücülere kolaylık
banner598
Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, yoldaki hiçbir cep telefonu görüşmesinin candan daha değerli olmadığını söyledi
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Telsim arasında imzalanan “2015 Trafikte Farkındalık Yılı Protokolü” kapsamında hizmete açılan “Telefonla Yolda Değil Cep’te Konuşulur” alanlarının bir yenisi, Mağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan, Arslanköyü geçtikten sonra yer alan cep alanda hizmete açıldı.
Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Bilinçli Toplum, Güvenli Sürücü” misyonu doğrultusunda hizmete sunulan cep alanının açılışı, Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar tarafından yapıldı. 
Açılışta konuşama yapan Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, trafikte güvenli sürüş bilincinin önemine dikkati çekerek, Telsim’in bir GSM operatörü olarak bu hassasiyeti göstermesinin güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.
Ertuğruloğlu, trafikte güvenli sürüş bilincinin gelecek nesillere aktarılması için ailelerin de yolda telefon kullanmamasını bir kural haline getirmesi gerektiğini belirtti.
Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, 2015 Yılı Trafikte Farkındalık Yılı dolayısı ile Ulaştırma Bakanlığı ile yürüttükleri çalışmalar kapsamında Karayolları Dairesi’ne bağlı cep alanlarında cep telefonuyla güvenle konuşma farkındalığını yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474