banner564

Şuuru kapalı

Alayköy yakınlarında arabanın çarptığı motosiklette bulunan 24 yaşındaki Muhammed Yasin’in sol bacağı kırıldı, başına ağır darbe aldı

Şuuru kapalı
banner598
Çağlar DÖNMEZ
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy yakınlarında dün gece 22.30 sıralarında DU 732 plakalı arabanın çarptığı motosiklette bulunan iki kişi yaralandı. Kazada yaralanan Pakistan uyruklu 24 yaşındaki Muhammed Yasin ile 28 yaşındaki Adress Ahmet, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Muhammed Yasin’in sol bacağında kırıklar olduğu, düşme esnasında başına darbe aldığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Elde edilen bilgilere göre, Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya doğru DU 372 plakalı aracıyla seyreden 50 yaşındaki Rahmi Özmetni, Alayköy civarlarına geldiğinde önünde seyreden ve Muhammed Yasin ile Adres Ahmet’in bulunduğu LC 284 plakalı motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrilirken Yasin ile Ahmet yol kenarına savruldu. Kazada Muhammed Yasin ağır yaralanırken Adres Ahmet’in durumunun daha iyi olduğu belirtildi. Kazada ağır yaralanan Muhammed Yasin’in Pakistan’dan Kuzey Kıbrıs’a çalışmak için geldiği öğrenildi. Yasin’in durumunun ağır şuurunun kapalı olduğu belirtildi. 
Kazadan sonra Lefkoşa Trafik Şube Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan da olay yerine gelerek bilgi aldı. Polisin soruşturma başlattığı kazada araç sürücüsü Rahmi Özmetni ifadesi alınmak üzere polise götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473