banner564

‘Takdir ediyoruz’

AK Parti Kıbrıs Temsilciliği Kadın Kolları yöneticileri Diyalog Medya’yı ziyaret etti

‘Takdir ediyoruz’
banner598

 Ömer KADİROĞLU

AK Parti Kıbrıs Temsilciliği Kadın Kolların Genel Başkanı Nurcan Yardımcı ve Yönetim Kurulu üyeleri Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret etti. Yardımcı “Halkımızın ve devletimizin menfaatleri doğrultusundaki ciddi ve tutarlı yayınlarınızı takdirle karşılıyoruz” dedi ve Akar’a çiçek takdim etti.
  Nurcan Yardımcı, Tanıtım Medya Başkanı Kadriye Göre ve Halkla İlişkiler sorumlusu Filiz İğrek’le birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
   Kıbrıs’ta kadına yönelik şiddet ve kadınların durumları hakkında incelemeler yaparak çözüm üretmek adına çalıştıklarını ifade eden Yardımcı, Diyalog Medya’nın bu tür olaylar konusunda titiz yayınlar yaptığını ifade etti. Diyalog Medya’nın kadına yönelik şiddet olaylarına farkındalık yaratmak adına yaptığı yayınları beğenip takdir ile takip ettiklerini ifade eden Yardımcı, kendilerinin de her türlü çalışmada katkı sağlamaya hazır olduklarını söyledi. 
   Diyalog’un toplum sorunlarına çok başarılı bir şekilde dokunduğunu vurgulayan Yardımcı, “bu konudaki çalışmalarınızı takip ediyor ve sizleri takdir ediyoruz” dedi.
   Reşat Akar da, özellikle kırsal kesimlerdeki insanların ciddi sıkıntılar içinde bulunduğunu belirterek, Anavatan Türkiye’nin maddi ve manevi yardımlarının önemine dikkat çekti. Akar, kadın girişimcilere destek verilmesinin büyük önem taşıdığını belirtirken, ülkede yapılması gereken çok iş olduğunu kaydetti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

kktcde nasıl olur da bir yurt dışı partisinin merkezi olur ?????

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473