banner564

Merit Grand Mosta Hotel’e uluslararası ödül verildi

Başarısı taçlandırıldı

Merit Grand Mosta Hotel’e uluslararası ödül verildi
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırım grubu olan Merit International, başarılarını yeni bir ödül ile taçlandırdı. Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde bulanan Merit Grand Mosta Hotel, “En İyi Yurt Dışı Turizm Yatırım” olarak ACE of M.I.C.E. Awards 2019 Etkinlik ve Toplantı Ödülü’nün sahibi oldu.

Net Holding iştiraki olarak turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Merit International, “Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırım grubu” olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde misafirlerini ağırlamaya başlayan Merit Grand Mosta Hotel de, grubun Kuzey Kıbrıs dışında Avrupa’daki ilk beş yıldızlı oteli olmuştu.
Türkiye’ye yakın olması nedeniyle Türk turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği otel, ACE of M.I.C.E. Awards 2019 Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nden başarıyla çıktı. Her yıl dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards 2019 Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nde dereceye giren Merit Grand Mosta Hotel, “En İyi Yurt Dışı Turizm Yatırım” ödülüne layık görüldü. 
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda geçtiğimiz günlerde düzenlenen törende ödülü alan Merit International Satış ve Pazarlama Genel Koordinatörü Murat Ergin, “Merit Grand Mosta Hotel, Türkiye sınırına çok yakın bir noktada. Haskova bölgesinin ilk ve tek beş yıldızlı otelidir. Hem Bulgaristan’dan hem de Türkiye’den misafirlerimizi Merit kalitesiyle ağırlamaya devam ediyoruz. Aldığımız bu ödüller bizleri daha da cesaretlendiriyor. Merit bayrağını yurt dışında daha fazla yerde dalgalandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473