banner564

Tamer'in yurtdışına çıkışı yasak

24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarpan ve ağır yaralanmasına sebep olan Tamer Ali Çavuş’tan, teminat için 10 bin lira nakit, 300 bin liralık da kefalet senedi istendi

Tamer'in yurtdışına çıkışı yasak
banner598
Lefkoşa Dikmen anayolunda yaya olarak karşıdan karşıya geçen 24 yaşındaki Tuğba Dağdelen’e çarpan ve ağır yaralanmasına sebep olan zanlı Tamer Ali Çavuş dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı kazadan sonra durmayarak kaçmasından dolayı ağır teminat şartlarına bağlandı.
Duruşmada zanlının 27 Şubat tarihinde dikkatsiz bir şekilde aracı ile seyredip, yol üzerindeki kavşakta durmayarak yolu karşıya geçmeye çalışan Tuğba Dağdelen’e çarparak ağır yaralanmasına sebep olduğu belirtildi. Polis, zanlının üç gün tutuklu kaldığını, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Duruşmaya bakan Yargıç Meltem Dündar, zanlıyı teminata bağlarken, kazadan sonra kaçmış olmasını göz önünde bulundurduğunu ifade etti. Yargıç, bu nedenden dolayı zanlıyı ağır teminat şartlarına bağlamaya karar verdiğini söyledi. Zanlı, 10 bin TL nakit teminat yatırması, 2 kefilin 150’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Zanlının ayrıca davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışı engellendi ve haftada bir gün polise giderek imza atmasına karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473