banner564

Taurus kuş  oldu uçtu

Arkadaşları ile eğlenen Murat Dinçsoy, gecenin sonunda 9 mm çapındaki tabancasının arabada olmadığını görünce karakola koştu

Taurus kuş  oldu uçtu
banner598

Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Lapta’da birlikte yiyip içip eğlenen arkadaşların sonu polislik oldu. Bir oto elektrik dükkânında Ceylani Çoruk, Hasan Işıl ve Murat Çetin ile birlikte yemek yiyen ve eğlenen Murat Dinçsoy gecenin sonunda soluğu Lapta Polis Karakolu’nda aldı. Murat Dinçsoy polise yaptığı şikâyette aracından ruhsatlı silahının çalındığını söyledi. Çoruk, Işıl ve Çetin ile birlikte vakit geçirdiğini, aracında bulunan silahın kaybolduğunu belirten Murat Dinçsoy şikâyetçi oldu. Polis, şikâyet üzerine Ceylani Çoruk ve Hasan Işıl’ı gözaltına alırken, Murat Çetin’in olayın ertesi günü ülkeden çıkış yaptığı belirlendi. İki zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

Araçtan silahı çalındı
Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mustafa Güneş, Murat Dinçsoy’un önceki gün Lapta Polis Karakolu’na gelerek ‘Taurus’ marka 9 mm çapında Brezilya yapımı ruhsatlı silahının ve içindeki 10 adet canlı merminin arabasından çalındığını söyledi. 
Murat Dinçsoy’un ifadesinde, zanlı Ceylani Çoruk, Hasan Işıl ve Murat Çetin ile birlikte bir oto elektrik dükkânında gece geç saatlere kadar yemek yediklerini ifade eden Güneş, zanlılar ve aranan Murat Çetin’in şikâyetçinin aracı ile markete gittiklerini kaydetti. Şikâyetçinin silahının kaybolduğunu fark etmesi üzerine polisten yardım istediğini kaydeden Güneş, tutuklanan zanlıların suçlamaları kabul etmediğini belirtti. 

Murat Çetin, gemi ile gitti
Güneş, zanlı konumunda olan Murat Çetin’in yapılan araştırmada olayın ertesi günü Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yaptığını, tüm aramalara rağmen silahın henüz bulunmadığını ifade etti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, 3 gün tutukluluk talebinde bulundu. Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474